KUNSKAP. ERFARENHET. RESURSER.

FÖNSTERMÅLNING

Måleri i Harmoni är ett måleri med lång erfarenhet inom fönstermålning och renovering av fönster. Vi renoverar och målar fönster på alla typer av fastigheter. Med säker hand utför vi skrapning och slipning, kittning, oljning, målning och tätning av dina fönster. Finns det rötskador byter vi ut hela eller delar av fönsterkarmarna.
Bättre för miljön och plånboken att renovera fönster.

Att renovera och måla om fönster istället för att köpa nya är i de flesta fall bättre för både miljön och plånboken. Gamla klassiska träfönster är tillverkade i mycket bra virke och håller sig fräscha i många år efter en korrekt utförd renovering.

FASADMÅLNING

Vi utför nymålning och ommålning av fasader eller väggar som behöver rustas upp. Många glömmer att måla under längre perioder och får senare ångra det när de måste göra dyrare renoveringar ändå. Alla saker som är ute och oskyddat får ordentliga påfrestningar av väder och vind. Våra målare i Stockholm lindrar den här påfrestningen och om du hör av dig till oss så ger vi dig en kostnadsfri offert.

Vi ser inget arbete som för litet och inget är heller för stort så vi välkomnar därför vilket arbete du än har till oss. Måleri i Harmoni uppfyller alla krav på kvalitetsmässigt arbete. Vi kan därför lämna ut branschgaranti och kundgaranti.

TRAPPHUSMÅLNING

När ni anlitar oss för trapphusrenoveringar får ni tillgång till många olika delar som kan vara av intresse.
Vi brukar börja med en träff i trapphuset och diskutera vad ni själva har för idéer angående vad som ska göras.
I denna process talar vi gärna om vad som skulle kunna vara bra att tänka på för att få ett så trevligt helhetsintryck som möjligt.

TILLBYGGNADS- OCH NYBYGGNADSMÅLERI

Vi kan ta hand om hela entreprenaden vid till- och nybyggnad vilket innebär invändig målning, tapetsering, golvmålning, badrumsmålning, fasadmålning samt fönstermålning.
Våra kunder är privatpersoner, bostadsrättsföreningar och byggföretag i Stockholm med omnejd.

Utnyttja ROT-avdraget
Ska du måla om villan eller renovera lägenheten och vill ha professionellt utförda måleriarbeten med garanti? Passa på att utnyttja ROT-avdraget och få skatterabatt på vår arbetskostnad.